lördag 25 september 2010

Lidingöloppet

Oh no, det är inte Kakan som ska springa Lidingöloppet idag utan maken och hans vänner.

När Kakan vinkade av maken i morse så var han nervös. "Jag ska springa 3 mil"......ett litet problem kanske när maken endast sprungit 2 mil EN gång inför detta lopp.
Alltså inga längre distanser i benen så det får väl gå med hjälp av pannbenet som Marathonmia säger.

Hur som helst...oavsett vilken tid maken och hans kompisar får idagens Lidingölopp så är de alla vinnare som har deltagit och tagit sig runt, oavsett vad andra förståsigpåare säger.
Liksom, de flesta är ju inte med och då är det ju lätt att kommentera och dissa tider mm. Till er vill Kakan säga:
- Spring själv då

Vad lustigt är att när familjen Kaka ska åka någonstans så lägger maken inte så stor vikt i detta med packande. När maken ska åka någonstans (oftast själv då med kompisar), något r o l i g t så som tältning och löpning, så packas och planeras det febrilt hemma. Kakan har aldrig sett sådan iver med packningen som igår kväll

fredag 24 september 2010

Inbjudan till Löparkollektivet

Hej hej löparkollektivet.
Vad sägs om en lyxpizza och rödvin efter vårt kommande lopp i slutet av oktober?
Hemma hos oss med alla 1000 barn.
Sittplatser kan ordnas till nästan alla. Det får annars bli köksplats och golvplats för en del under en si så där 150 cm.

Vad är det som säger att en löpare alltid måste äta nyttigt?

(Kakan är efter en vecka på hemmaplan lite sällskapssjuk som ni märker)

Fredagslåten

Sedan urminnestider så har faktiskt good old Barry och hans "You Are The First, My Last, My Everything" liksom varit Kakans Fredagslåt.

Alltid på fredagseftermiddagarna, när inspirationen är nere i tårna och fnisshumöret med kollegorna är på topp, drog Kakan i gång denna (....hmhm...OK, som oftast för sig själv kan väl nämnas dock eftersom Kakan förr hade egen kupé)
Nu sitter Kakan i salong och skulle kunna dra på stereon högt men problemet är att Kakan inte har någon radio el dyl och att Spotify inte ses med blida ögon av IT-chefen....

Till er läsare kan Kakan dela med sig fredagsstämning utan problem.
Nu börjar veckans bästa tid.....
T.G.I.F

Kakan & Melman liksom

(Melman var ju inbillningssjuk i filmen Madagascar. Tänk om Kakan också är inbillningssjuk?)

Penicillin i all ära men Kakan är fortfarande snuvig och förkyld. Borde inte kuren kickat in efter typ 2 dagar som det brukar? Eller är bakterierna döda och viruset är kvar?

Så det blir inget springa av i helgen....heller...

Efter tillfrisknande måste det vara tillåtet att tröstshoppa en ny springtopp, eller hur?

onsdag 22 september 2010

Gamla löparskor tydligen

Kakan gick igenom en hög kvitton igår. Hon hittade då kvittot på löparskorna. De är ju över ett år gamla!!!! Hilfe hilfe!

När Kakan frisknat till efter bihåleinflammationen ska hon åka till Löplabbet och införskaffa ett par nya glammiga löparpjucks.
(Maken har tydligen deklarerat att han ska åka till Löparlabbet och köpa nya skor...han som redna har tre stycken som står i hallen....)

Undrar om det finns sådana som är både lätta, snabba och som springer av sig själv? Den ultimata löparskon om Kakan själv får tycka till. Kanske ska Kakan utveckla ett par sådana?

Kakan kryper ner i kakburken och fnular vidare på denna fantastiska innovation.

måndag 20 september 2010

Radioskugga

Hoho!

Kakan har visst inte bloggat så värst flitigt men ska nu ta tag i detta.
Sedan sist har Kakan sprungit i snitt 2-3 ggr/vecka samt avverkat Tjejmilen.
Den senaste månaden har dock varit ofrivilligt träningsfri då Kakan varit sjuk. Nu är det emellertid på bättringsvägen så snart är Kakan back-on-track